Termeni și Condiții de Utilizare

Bine ai venit pe ispe.ro! Acești termeni și condiții guvernează utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, ești de acord să respecți și să te conformezi cu acești termeni. Te rugăm să citești cu atenție următoarele prevederi.


1. Drepturi de Proprietate Intelectuală

1.1. Toate conținuturile de pe ispe.ro, inclusiv textele, imagini, grafică, videoclipurile, logo-urile și altele, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Acestea aparțin proprietarilor noștri sau terților și nu pot fi utilizate fără permisiunea scrisă prealabilă.


2. Utilizarea Site-ului

2.1. Ai dreptul să accesezi și să folosești site-ul în scopuri personale și non-comerciale.

2.2. Nu ai dreptul să copiezi, distribui, modifica sau să creezi lucrări derivate bazate pe conținutul site-ului fără acordul nostru scris.

2.3. Nu ai dreptul să folosești site-ul într-un mod care ar putea cauza daune sau afecta negativ funcționarea sa.

2.4. Este interzisă colectarea sau utilizarea de date cu caracter personal ale altor utilizatori fără consimțământul lor explicit.


3. Informații și Responsabilitate

3.1. Ne străduim să oferim informații precise și actualizate pe site, însă nu garantăm exhaustivitatea sau corectitudinea conținutului.

3.2. Utilizarea informațiilor de pe site se face pe propriul tău risc. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pierderi sau prejudicii cauzate de utilizarea conținutului site-ului.


4. Confidențialitate și Protecția Datelor

4.1. Utilizarea datelor cu caracter personal este reglementată de Politica noastră de Confidențialitate, pe care te încurajăm să o citești pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele tale.


5. Link-uri către Terțe Părți

5.1. Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu avem control asupra conținutului sau practicilor de confidențialitate ale acestor site-uri și nu ne asumăm răspunderea pentru acestea.


6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Orice modificare intră în vigoare imediat ce este publicată pe site.


7. Jurisdicție și Legislație Aplicabilă

7.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România. Orice litigiu legat de utilizarea site-ului va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România.


Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii noastre de Contact.

Mulțumim că ai ales să folosești ispe.ro și îți dorim o experiență plăcută pe site-ul nostru!

ISPE SA © Copyright 1949-2023. All Rights Reserved.