Seminar internațional – Tehnologia Europoles în România

Written by dragos on . Posted in Uncategorized

Miercuri, 7 mai, a avut loc la Hotelul Radisson Blu, evenimentul “Tehnologii în realizarea stâlpilor de înaltă tensiune pentru transportul și distribuția energiei electrice”, organizat de Romelectro și ISPE în parteneriat cu companiile Europoles din Germania și Emon.

Printre lectorii prezenți la eveniment s-au numărat dl. Christian Goppl, Europoles, dl. Nicolae Matei, Sef de sectie la ISPE și dl. Bogdan Ciurumelea, Key Account Manager la Departamentul Dezvoltare Afaceri al Grupului Romelectro, care au susținut prezentari referitoare la structurile alternative de construcții a liniilor electrice pentru transportul și distribuția energiei electrice, prin utilizarea stâlpilor din beton pretensionat și centrifugat pentru rețelele de 110-400 kV din România

Seminarul a fost organizat în contextul în care cele trei companii intenționează efectuarea unui studiu de piață în baza căruia să asimileze și să promoveze în România tehnologia Europoles, la transportul energiei electrice și termice, în electrificarea căilor ferate și la stâlpii de telecomunicații.

Evenimentul a reunit peste 40 participanți de la instituții și companii precum  Transelectrica – sediul central și filiale, CEZ, ENEL, E-On Distribuție Moldova Electrica, Electromontaj Carpați Sibiu, Fichtner Engineering, Smart SA.

Europoles_imagine 1

Europoles_imagine 2

Europoles_imagine 3