ISPE pe scurt

ISPE, companie activă din anul 1949, este lider de piață în inginerie, consultanță tehnică și financiară, cu proiecte de referință în domeniile energiei și mediului. Serviciile oferite de noi clienților din sectorul public și privat din țară și de peste hotare, sunt susținute de echipe de experți, orientate către cerințele clientului, bazate pe o pregătire profesională solidă și pe vastă experiență.Specialiștii noștri dedicați activităților de cercetare, proiectare și management, sunt capabili să ofere clienților cele mai sigure și eficiente soluții tehnice și financiare, pentru toate etapele de dezvoltare ale proiectului.

Pentru problemele dumneavoastră din domeniile energetic, protecția mediului, construcții și infrastructură, noi vă oferim:

  • soluții integrate, respectând conceptul dezvoltării durabile – mediu, social și economic
  • servicii complexe de consultanță și inginerie în scopul dezvoltării proiectelor de investiții (de la specificațiile tehnice până la implementarea propriu-zisă)
  • consultanță în problemele critice legate de securitatea în alimentarea cu energie electrică, prin soluții personalizate.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a promova cele mai înalte standarde profesionale și de a ne menține excelența în toate segmentele de piață în care activăm: energie, mediul înconjurător, construcții civile/industriale și infrastructură.

Viziune

Viziunea noastră este un viitor construit într-o manieră durabilă, în armonie cu natura, mediul înconjurător și societatea, bazat pe economisirea resurselor de energie, de timp, financiare și umane. Țelul nostru este acela de a consolida permanent poziția de lider în consultanță și inginerie, prin serviciile oferite de noi la cel mai înalt standard de calitate.

Valori

Fără îndoială, valorile noastre sunt: Responsabilitate, Încredere, Solidaritate, Spirit de echipă, Valorificarea potențialului individual al angajaților, Respect în relațiile interumane, Competență, Onestitate, Eficiență, Flexibilitate, Calitate, Creativitate și Inovare.

ISPE – partenerul dumneavoastră de încredere!