Romelectro și ISPE participă la POWER-GEN Middle East

Written by dragos on . Posted in Evenimente

În intervalul 12-14 octombrie va avea loc în Abu-Dhabi Târgul Internațional “Power-Gen Middle East”.

Este pentru prima dată când companiile Romelectro și ISPE sunt prezente ca expozante la un eveniment Power-Gen.

Tematica POWER-GEN Middle East este “Regional Opportunities. Strategic Thinking. Technical Solutions” și se adresează producătorilor de stat și independenți de energie electrică. reprezentanților guvernamentali, investitorilor, reprezentanților industriei energetice, producătorilor de sisteme și echipamente, altor jucători din piața de producere a energiei electrice, din regiunea Orientului Mijlociu și nu numai.

Participarea companiilor Romelectro și ISPE la Power-Gen Middle East are ca scop dezvoltarea de afaceri în țările din Orientul Mijlociu prin întâlniri cu reprezentanții firmelor de utilități din aceste țări, discuții cu privire la strategiile acestora de dezvoltare și a oportunităților de consultanță și inginerie.

În reconsiderarea politicii de export la nivelul Grupului Romelectro participarea noastră la POWER-GEN Middle East  este foarte importantă în exprimarea interesului companiilor noastre cu privire la domenii precum energie electrică, petrol, gaz, apă și protecția mediului înconjurător, în Orientul Mijlociu.

Vom reveni cu detalii cu privire la acest subiect.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați linkul:

http://www.power-gen-middleeast.com/index.html